woensdag 29 januari 2014

MKB Innovatie Top 100 in 2014, schrijf u in voor 01/03 en sta in de spotlight!

De KvK organiseert deze belangrijkste prijs voor innovatieve ondernemingen
De nieuwe Kamer van Koophandel stimuleert ondernemers te groeien en innovatie is daar een belangrijke pijler van. In de afgelopen acht jaar is de MKB Innovatie Top 100 onder regie van Syntens Innovatiecentrum uitgegroeid tot de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor het MKB. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het MKB in staat is en het vergroten van de kansen van innovatieve ondernemers.

Dit jaar organiseert de Kamer van Koophandel de MKB Innovatie Top 100 in een vernieuwde opzet. Niet alleen wordt het netwerk van de afgelopen acht edities MKB innovatie Top 100 actief ingezet als inspiratiebron voor de nieuwe generatie succesvolle innovatieve ondernemers, ook wordt gebruik gemaakt van de kennis en data van de Kamer van Koophandel. Het netwerk aangevuld met deze informatie zorgt ervoor dat er in de tweede helft van dit jaar weer 100 toppers in de schijnwerpers gezet kunnen worden! 

De MKB Innovatie Top 100 zal worden voorgezet zonder initiatiefnemer en innovatiepromotor Herman Poos. Het projectteam is Herman dankbaar voor zijn bijdrage aan het initiatief. Mede door Herman is de prijs uitgegroeid tot wat deze nu is! Nederland heeft een innovatief MKB waar we trots op mogen zijn. Om deze bedrijven de waardering te geven die zij verdienen, organiseert de Kamer van Koophandel de MKB innovatie top 100 dit jaar voor de 9e keer.

Meer weten over innovatie? Kijk op http://www.kvk.nl/advies-en-informatie/innoveren/
Inschrijven voor de MKB innovatie top 100 kan tot 1 maart 2014 via http://www.mkbinnovatietop100.nl .

Voor meer pers informatie neem contact op met Debby van Wijngaarden via debby.van.wijngaarden@kvk.nl . Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met projectleider Marije Hovestad via marije.hovestad@kvk.nl

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy