vrijdag 10 juli 2015

Match2Medica tour 2015 : Digital Health & Smart Devices

Bron: Oost NV & KvK

Meldt u nu vast aan als geïnteresseerde voor deelname via: niek.alofs@oostnv.nl

In de Duitse achtertuin van Oost Nederland vindt dit jaar weer de grootste medische marktplaats van de wereld plaats: de Medica Beurs (en Compamed) in Düsseldorf van 16 t/m 19 november 2015
Na een succesvol bezoek vorig jaar, organiseert Oost NV i.s.m. Health Valley, Health Innovation Park, Kennispark en Enterprise Europe Network dit jaar weer een Match2Medica tour met als doel ondernemers met internationaliseringsplannen te ondersteunen bij de eerste (of vervolg) stappen. Ook helpen wij deelnemers die vorig jaar de beurs hebben bezocht en al reeds netwerken hebben opgebouwd om deze contacten uit te bouwen.

Het thema van deze ondernemersreis is 'Digital Health & Smart Devices'. Vooral Duitsland is een belangrijke groeimarkt op het gebied van Digital Health & Smart Devices. Nederlandse ondernemers en zorginstellingen lopen ver vooruit in ontwikkeling en het gebruik van digitale middelen en slimme apparaten in de gezondheidzorg, in een grote markt als Duitsland is nog veel te verbeteren op dit gebied. Dat geeft kansen voor onze Life Sciences & Health Sector.
Ook het Holland Paviljoen van FME zal speciale aandacht aan het thema geven in samenwerking met de topsector Creatieve Industrie. De focus van de te organiseren partnering zal, naast Duitsland, komen te liggen op de ons omringende markten zoals Scandinavië, Engeland en België. Met als enige uitzondering Singapore als goede samenwerkingspartner en hub in Azië voor dit thema.

De Match2medica is ditmaal een 2 daags bezoek (en 2 overnachtingen) aan de beurs met meer ruimte voor partnering. We vertrekken zondagmiddag 15 november en komen dinsdagavond 17 november weer terug. U overnacht op een hotelboot, met goede verbinding met het congrescentrum. Wij organiseren de overnachting en het (bus)vervoer naar Düsseldorf geheel voor u; er is de mogelijkheid om op te stappen in Zwolle of Arnhem.

Maatwerk voor u:
Op basis van uw zoekvragen zoeken wij vooraf met onze internationale partners naar de juiste matches. En er blijft voldoende tijd over om u te laten inspireren op deze overweldigende beurs. Na uw verblijf in Düsseldorf brengen wij u weer terug naar Nederland of als u wilt kunt u zelf een langer verblijf inplannen op de Medica.

Deelnemers en kosten voor bedrijven uit Overijssel en Gelderland:
Deze tour is toegankelijk voor bedrijven, instellingen en andere stakeholders in de medische markt/gezondheidszorg uit Gelderland en Overijssel die actief zijn binnen het genoemde thema. De kosten voor deelname zijn €750-, inclusief entreebewijs, overnachting met ontbijt, vervoer, diners (waarschijnlijk op de beurs bij partners en/of evenementen)en een lunch op de 2e dag.
Vanwege een beperkt aantal beschikbare plekken, kunt u nu al uw interesse aangeven om deel te nemen. De officiële inschrijving zal na de zomer van start gaan. Wij zullen op basis van het thema een selectie maken. U kunt uw interesse om deel te nemen aangeven Niek Alofs van Oost NV.Voor vragen over de inschrijving kunt u contact opnemen met Niek Alofs (06-55348241) van Oost NV.

Deelnemers uit overige provincies:
Wilt u de beurs bezoeken en deelnemen aan de matchmaking, of bent u als bedrijf op de beurs aanwezig met een stand, maar u bent niet gevestigd in Overijssel of Gelderland, dan dient u zelf reis en overnachting te boeken op eigen kosten.
De Matchmaking zoals hieronder is beschreven via Enterprise Europe Network is toegankelijk voor alle bedrijven. Deelname kosten aan matchmaking is € 200,- per bedrijf maar bent u gestart in 2013 of later, dan is er een speciaal tarief van € 100,-
U kunt hiervoor contact opnemen met Jenk de Jong of Benno Rademaker van de Kamer van Koophandel die u kunnen ondersteunen.



Matchmaking met Enterprise Europe Network tijdens de Medica 2015:
Tijdens de Medica is er de mogelijkheid om op 17 en 18 november (let op afwijkende data!) nieuwe zakenpartners te onmoeten op de beurs in een speciaal hiervoor ingericht gedeelte genaamd  Healthcare Brokerage Event MEDICA 2015
Uw bedrijfsprofiel wordt door ons opgesteld en geplaatst in het matchmakingsprogramma, waardoor u zelf actief afspraken kunt maken met andere deelnemende bedrijven of uitgenodigd worden voor een gesprek door een andere ondernemer. Afspraken worden optimaal ingepland en u ontvangt hiervan vooraf per mail een agenda. Zo kunt u selectief meer halen uit uw beursbezoek. Voertaal voor de matchmaking is Engels.
Kosten voor deelname aan de matchmaking zijn € 200,- per bedrijf maar bent u gestart in 2013 of later, dan is er een speciaal tarief van € 100,- per bedrijf. (Prijzen zijn excl. BTW)
Heeft u interesse dan kunt u hiervoor contact opnemen met Jenk de Jong of Benno Rademaker van de Kamer van Koophandel die u kunnen ondersteunen.
Meer informatie over de matchmaking is HIER te vinden.
De volgende bedrijven hebben zich reeds aangemeld voor deze matchmaking, zie DEZE pagina.

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy