woensdag 6 januari 2016

Kennisreis ‘Duurzaam Bouwen’ naar Ecobuild Londen 8 en 9 maart 2016

Bron: KvK / RVO / NBCC

Op 8 tot en met 10 maart 2016 wordt er in het Excel Londen de beurs Ecobuild 2016 georganiseerd op gebied van duurzaam bouwen en duurzame technologie.
Naast de diverse fabrikanten die hun producten hier laten zien aan een groot aantal internationaal bezoekers is er tevens matchmaking voor bedrijven die op zoek zijn naar partners in handel of technologie in dit vakgebied.
De KvK organiserert samen met RVO en NBCC  een gezamenlijke 2-daagse kennisreis binnen het programma Enterprise Europe Network voor Nederlandse bedrijven die de beurs willen bezoeken en deel nemen aan de matchmaking . De kans om internationaal contacten te leggen maar ook met de deelnemende bedrijven op zoek te gaan naar samenwerking.

Ecobuild is een van de grootste beurzen ter wereld op het gebied van duurzaam bouwen en van de gebouwde omgeving. Meer dan 1300 exposanten tonen de nieuwste ontwikkelingen over duurzaam ontwerpen, bouwen,nieuwe bouwmaterialen en technieken, het gebruik van alternatieve energiebronnen in gebouwen, passief bouwen etc.
Deze reis is er een van een reeks reizen die het Enterprise Europe Network regelmatig organiseert in het kader van duurzaam bouwen. Eerdere reizen werden georganiseerd naar Zweden (Växjö), Zwitserland (Zürich) en Ecobuild 2011, 2012, 2013, 2014 (London).


Voor wie is deze reis bedoeld?
Deze reis is bestemd voor bedrijven in de bouwketen en met name productiebedrijven van bouwmaterialen, onderdelen, installaties, prefab delen en componenten. Bedrijven die toeleveren aan de bouwketen en die geïnteresseerd zijn in nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaam bouwen.
Het opdoen van internationale contacten is onderdeel van het programma. U neemt deel aan het bij de beurs horende matchmaking event. Dit kan voor u leiden tot nieuwe handelskanalen, technologische samenwerking, in- of export of samenwerking vanuit industrieel eigendom / licenties.

Wat kunt u verwachten?
  • Op de beurs verkrijgt U kennis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam bouwen. Meer informatie op www.ecobuild.co.uk
  • Nieuwe zaken partners. De beurs kent de gelegenheid tot deelname aan een matchmaking event. Deze wordt georganiseerd door het Enterprise Europe Network. Wij helpen u graag om de juiste samenwerkingspartner te vinden. HIER is verdere informatie te vinden over de matchmaking via Enterprise Europe Network:
  • Voorafgaand aan de reis maken wij in overleg met u een samenwerkingsprofiel voor uw bedrijf. Vervolgens worden daar een of meer geschikte partners bij gezocht. In een of enkele gesprekken van ca. 30 minuten krijgt u tijdens de beurs de gelegenheid om daadwerkelijk mogelijkheden tot samenwerking te bespreken.
Deze volledig verzorgde reis zal een bron van inspiratie zijn en nieuwe mogelijkheden bieden voor u en uw onderneming.

Wanneer?
  • Dinsdag 8 en woensdag 9 maart 2016.
  • Vertrek woensdag ochtend (Schiphol). Terugkomst donderdagavond (Schiphol).
  • Enkele weken voor vertrek ontvangt u een gedetailleerd reisprogramma.

Wat zijn de kosten voor u?
  • De totale reiskosten bedragen € 750,- all-in per persoon.
  • Dit bedrag wordt mogelijk gemaakt door bijdragen van een aantal instanties.
  • De reiskosten zijn inclusief vlucht- en alle overige reiskosten (vanaf Schiphol),
  • 1 overnachting, 1diner, vervoer ter plaatse, bezoek aan de beurs,
  • deelname aan de matchmaking en een gedetailleerd reisprogramma.
Meer informatie of u aanmelden
U kunt zich aanmelden bij de volgende onderstaande collega's met daarbij uw naam, bedrijfsnaam en contactgegevens.
* Olaf ter Haar, KvK Arnhem / Enschede olaf.ter.haar@kvk.nl , tel. 06-5162 7373
* Hans Kamphuis, RVO Den Haag, hans.kamphuis@rvo.nl, tel 088-042 1124
Meer informatie over de beurs is HIER te vinden.


OPMERKING:
WACHT NIET TE LANG MET AANMELDEN AANGEZIEN ER EEN GROEPSTICKET WORDT GEBOEKT VOOR DE DEELNEMERS EN DE PLAATSEN IN HET VLIEGTUIG BEPERKT ZIJN. MAAK JE INTERESSE KENBAAR AAN DE BOVENGENOEMDE PERSONEN.

Cleantech & MVO related links

Enterprise Europe Network - Automotive

Enterprise Europe Network - Energy